avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cu ce pret sa vand casa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cu ce pret sa vand casa?

Cum ziceam la alt subiect,am primit mostenire o casa .Vreau sa fac succesiunea apoi s-o vand.O sa va dau detaliile cat mai complete despre casa,poate imi spuneti ce pret ar fi potrivit.

Vreau sa vand o casa batraneasca in comuna Sageata,sat Bordusani, pe o ulita secundara,la 50 m departare de Drumul Judetean 203 k.Casa are 80 mp,terenul din jurul ei are 1100 mp, are put cu motor in curte si fantana la poarta,nu are gaze,nu are baie.Are 2 camere a cate 11 mp, 1 bucatarie,1 camara,un hol mare,o prispa,soba teracota in 2 camere.Casa a fost construita in anul 1920 din gradele (paianta),acoperis lemn,invelitoare tabla,pardoatseala pamant batut si este mobilata complet.In sufragerie este mobile din lemn de nuc Caragiale.
Mentionez ca este in stare exceptionala si a fost imbunatatita acum 2 ani cu brau de beton , peretii exteriori au fost inveliti in sarma si ciment, prispa a fost inchisa cu geam .Casa mai are niste anexe:o bucatarie de vara,beci , magazie.

Va rog frumos sa ma informati cu ce pret este bine sa scot la vanzare aceasta casa?
Cel mai recent răspuns: dislexic , utilizator 09:35, 15 Martie 2007
Cred ca o solutie ar putea fi furnizata de un agent imobiliar...
Pai, daca tot trebuie sa obtineti certificatul de mostenitor in care trebuie inclusa si aceasta proprietate, atunci, cel mai bine va poate povesti notarul care este pretul minim al zonei (o data) si cam care ar fi pretul real la care o puteti vinde.
Notarul nu cunoaste variatiile de cerere si oferta pe piata, el poate sa iti dea niste praguri in care poate fi incadrata valoarea casei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari apartament fara autorizatie - ce se poate intampla? klass_pc klass_pc Buna ziua Am apartamentul in renovare si m-am hotarat sa-mi maresc bucataria prin desfiintarea unei camari si a unei debarale care sunt una in continuarea ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza petricia petricia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema si anume, conform legislatiei in vigoare cota parte indiviza reprezinta raportul dintre suprafata utila+ ... (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)