avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cedare leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cedare leasing

Buna ziua,
as vrea sa intreb daca mai pot semna acte in calitate de administrator de firma, daca mai pot folosi stampila, avand in vedere ca am intrat in faliment, dar am facut recurs si inca nu am primit nici o sentinta definitiva si irevocabila sau vreo comunicare la acest recurs.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 21:01, 3 Mai 2010
daca nu vi s-a ridicat dreptul de administrare, de catre lichidator sau instanta puteti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate falitã încearcã recuperare debit Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Buna ziua. Speta, vă rog să ajutați cu o soluție. Am o societate care a intrat în procedura falimentului in iulie, în august administratorul ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si faliment societate s.r.l apostolga apostolga 1. In urma nedepunerii bilantului contabil in anul 2010 a fost introdusa actiunea de dizolvare la tribunal...Am depus bilantul pe urma si am facut apel la ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca blareanabel blareanabel Buna seara! in urma unui proces[ litigiu de munca]cu fosta firma la care am lucrat am primit acasa in data de 27 mai 2011 o sentinta definitiva si executorie ... (vezi toată discuția)