avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Buna seara! in urma unui proces[ litigiu de munca]cu fosta firma la care am lucrat am primit acasa in data de 27 mai 2011 o sentinta definitiva si executorie in care mi se admite cererea eu fiind reclamant in procesul respectiv cu drept de recurs in 10 zile de la comunicare.Cele 10 zile de cand mi s-a comunicat mie au trecut si m-am interesat la tribunal societatea parata nu a depus nici un recurs in tot acest timp,dar mi s-a spus ca la sediul firmei respective nu a preluat nimeni acea sentinta adica nu a semnat pt ea ca a primit-o.In acest caz ce se poate face ???eu am vrut sa imi puna cei de la tribunal stampila ca sa devina definitiva si irevocabila dar din cauza societatii parate nu se poate.Daca timp de un an ei nu vor vrea sa semneze pt primirea ei eu nu voi putea sa duc sentinta la stampilat???Sau cum se procedeaza???nu inteleg.Cei de la tribunal nu stiu sa imi explice.Va rog foarte mult sa imi dati un raspuns eu am nevoie cat mai urgent de aceasta hotarare pt ca zilele astea trebuie sa nasc si nu pot amana luni de zile ca timpul trece si am nevoie de indemnizatia de crestere copil (adica trebuie sa fac dosarul pt ICC).:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 16 Iunie 2011
Depuneti o cerere la arhiva instantei prin care solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe hotararea respectiva cu mentiunea ca este irevocabila.
Va multumesc pentru raspuns .Va rog sa imi spuneti daca raspunsul la acea cerere il primesc pe loc sau trebuie sa mai astept o perioada de timp???Mentionez ca cererea trebuie sa o depun la tribunalul judetean iar eu locuiesc la 70 km distanta si avand in vedere starea in care ma aflu nu am cum sa fac atatea drumuri.#-o
De obicei copia legalizata se da dupa o anumita perioada ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Definitiva si irevocabila cristina/BZ cristina/BZ sentinta civila:admite contestatia precizata ,formulata de contestatoarea x domiciliata in y,contradictoriu cu parata z(ziar local) cu sediul in y si in ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti civile-litigiu de munca cristi2306 cristi2306 Buna ziua.Am o mare nedumerire,cum este posibil ca in anul de gratie 2010 sa avem un sistem juridic asa de greoi si complicat?Sa ma explic: Am o hotarare ... (vezi toată discuția)