Multumesc de promptitudinea cu care mi-ati raspuns,dar va intreb...daca eu nu mai intreprind nici o actiune....angajatorul scapa basma curata,caci nimeni nu se mai oboseste sa vada daca a respectat o hotarare judecatoreasca,,,despre asta este vorba...#-o:((
Angajatorul este obligat sa respecte o hotarare ramasa definitiva si irevocabila. Nu are dreptul de a alege daca o respecta sau nu.
Sa vedem ca va sfatuiesc si colegii nostri avocati.
Legat de anul in care suntem si de birocratiei, sistem juridic greoi, etc, probabil ca vor mai trece destui ani pana cand toti vom sti de frica legii bine intocmite si vom rezolva lucrurile mult mai usor.
Multumesc de raspuns si de atentia pe care mi-ati acordat-o ,dar eu asta nu inteleg...discontinuitatea actului de justitie,care se opreste dupa momentul pronuntarii unei hotarari judecatoresti si nu mai continua in urmarirea aplicarii actului de justitie.Daca eu am fost trecut in somaj in luna aprilie 2009...procesul a durat din 18.05.2009 pana in 02.11.2009 cand s-a pronuntat hotararea judecatoreasca,si hotararea nu a fost aplicata nici pana acum,eu trebuie sa merg mai departe cu actiunile legale...dar atunci INTREB :care mai este ratiunea infiintarii unui Tribunal special pentru conflicte de munca...si cum se respecta chiar de catre tribunal termenele prevazute expres de lege si chiar de ratiunea pentru care a fost infiintat.X-(
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti constituie infractiune, motiv pentru care puteti trimite o adresa cu confirmare de primire angajatorului in care il atentionati asupra acestui aspect, apoi va puteti adresa Parchetului cu o plangere penala (nu va costa nimic, cu exceptia timpului si a confirmarii). In ce priveste executorul judecatoresc, menirea acestuia este de a-si aduce contributia tocmai atunci cand aceste hotarari nu sunt respectate de buna-voie (onorariul platit de dvs. va fi modic deoarece acesta se achita tot de catre angajator)! SUCCES...