avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Au disparut consilierii juridici din Arges, Ilfov, ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Au disparut consilierii juridici din Arges, Ilfov, Ialomita, Olt, Prahova, Salaj si Tulcea?

In aceste 7 judete nu exista niciun colegiu al consilierilor juridici. Sa fi disparut profesia in acele zone? Sa le lipseasca oare dorinta de asociere profesionala?
sunt oare mai multumiti profesional de unii singuri? Ii impiedica cineva sa se asocieze?
Cel mai recent răspuns: 2theadvocate , utilizator 10:43, 24 Noiembrie 2010
Dar nici n-a auzit nimeni ca Uniunea se intelege cu Barourile si mai ales cu Baroul Bucuresti... :((
in Salaj exista Colegiul Consilierilor Juridici din ianuarie 2008
Decan - Losonczi Attila - 0745544950
Prodecan Mărcuş Ghoerghe - 0743175975
Asa stiam si eu, MG, ca in Salaj exista deja, dar probabil nu au facut un site si de asta nu se prea stie .... Oricum daca cineva a vrut sa se inscrie inainte sa se infiinteze aici probabil ca s-au inscris la Cluj. Eu, de ex., asa am vrut si mi-au zis de la Cluj ca ma primesc insa m-am razgandit intre timp.
Meseria asta oricum pare pe cale de disparitie...in mediul privat se prefera angajarea consilierilor juridici cu jumatate de norma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe neuniforme practicate de colegiile consilierilor juridici PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, am facut o mica analiza a taxelor acestei asociatii profesionale pe judete, in limita resurselor. Concluziile sunt urmatoarele: I. Taxa de ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de recomandare pentru examenul de definitivat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, cum trebuie sa arate o scrisoare de recomandare pentru examenul de definitivat? Exista un model standard? Trebuie specificat in scrisoare ca ... (vezi toată discuția)
Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? angy021 angy021 Buna. Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? Multumesc. (vezi toată discuția)