avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal

am si eu o problema,am inregistrat in revisal si am transmis la itm un contract de munca,contractul are un nr intern,ulterior am primit si numarul de inregistarae de la itm,am intrat in revisal am facut modificarea adica am inregistrat si nr de la itm si apoi am transmis la itm,dar am avut surpriza sa vad ca acest conract imi apare acum inregistrat cu 2 numere,are si nr intern si nr de la itm,ce fac in aceasta situatie,cum pot sa mai modific?deci imi apar la acelasi salarit 2 contracte care au aceeasi data dar au numere diferite.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 17 Iulie 2011
la al doilea contract ii faceti incetarea si la motiv indicati eroarea produsa
dar cum ii fac incetarea ca in revisal mie imi apare inregistrat doar un singur contract si acolo am nr intern si nr de la itm,problema mea este ca in itm online mie imi apar 2 contracte,deci eu acolo trebuie sa modific.
deci prima data am transmis electronic contractul cu numarul intern si apoi am modificat in revisal si am adaugat si numarul de la itm si l-am transmis iar online,dar spre surpriza mea in itm online la contracte imi apar 2 contracte la acelasi salariat cu aceeasi data dar numere diferite.a mai patit cineva asa?
Daca a mai patit cineva asa ceva,va rog sa-mi spuneti cum ati rezolvat!
am patit si eu asa si nu stiu cum sa fac...cum ati rezolvat?

Alte discuții în legătură

Revisal expro expro CUM MODIFIC IN REVISAL UN SALARIAT PE CARE L-AM TRANSMIS DIN GRESEALA DE 2 ORI? CUM MODIFIC LA UN SALARIAT LA CARE S-A TRECUT INCETARE CONTRACT IN LOC DE ... (vezi toată discuția)
Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)