avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii REVISAL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

REVISAL

CUM MODIFIC IN REVISAL UN SALARIAT PE CARE L-AM TRANSMIS DIN GRESEALA DE 2 ORI?
CUM MODIFIC LA UN SALARIAT LA CARE S-A TRECUT INCETARE CONTRACT IN LOC DE SUSPENDARE CONTRACT PTR. CCC 2 ANI?
-precizez ca in primul caz acelasi contract apare inregistrat de 2 ori cu aceleasi date, iar in cazul 2 la ITM apare contractul incetat?
Cel mai recent răspuns: lauraadriana , utilizator 09:59, 15 Februarie 2011
Am patit-o si eu. De la ITM am fost invatata astfel:
In cazul 2 intrati in:
1. corectie/modificare
2. reintegrare in activitate
3. Hotarare judecatoreasca
si la explicatii scrieti ca "din eroare s-a incetat prezentul contract. Incetarea viza alt salariat"
In cazul 1 nu cred ca apare acelasi contract de 2 ori, este imposibil. Posibil este daca aceste contracte au numere diferite de inregistrare si priveste acelasi salariat.
multumesc de raspuns , dar in cazul 1 -contractul are acelasi nr. de inregistrare, am verificat, dar l-am transmis de 2 ori in zile diferite, cum as putea corecta?
Ai transmis de 2 ori angajarea privind acelasi contract si acelasi salariat? Si apare cu 2 contracte active? Poate nu inteleg eu ...
Daca e asa, ori e o problema cu programul ori nu stiu.
Eu am transmis incetarea unui salariat de vreo 4 ori si el apare tot angajat #-o
adica activ =D>
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
lauraadriana, utilizator
Daca faci anulare contract pentru primul caz in care ai trmis de 2 ori in 2 zile diferite si mai trimiti o data ce se intampla?Dar cel mai bine este sa intri pe internet , revisal, lista salariati si de vazut daca sala riatul apare de 2 ori. Daca nu se poate cu anulare contract atunci stiu ca se face o adresa la ITM serviciul informatic pentru corectie,
Verifica totusi pe ITM on-line la Registru daca salariatul de la pct.1 apare cu 2 contracte active. Chiar daca transmiti de 2 ori, acelasi salariat cu acelasi contract, nu poate sa apara cu 2 contracte active, doar daca numarul de inregistrare al contractelor sunt diferite.
Referitor la punctul 2. Angajatorul poate face o decizie de anulare a deciziei de incetare CIM, dupa care transmiteti in REVISAL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal BARBU ANA BARBU ANA am si eu o problema,am inregistrat in revisal si am transmis la itm un contract de munca,contractul are un nr intern,ulterior am primit si numarul de ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Angajarea aceluiasi salariat dupa incetare cu acordul partilor bvr bvr Buna ziua! Doresc sa va prezint o situatie ma rar intalnita, dar si sa va cer un sfat. Unul din salariatii firmei a depus ieri, 05.06.2014 cerere de ... (vezi toată discuția)