avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... modificare suprafata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

modificare suprafata

Prin ord.134/2009 ,se poate cere modificarea sup.tabulare pentru situatia reala.Doresc sa o fac in justitie.Din terenul avut am vandut cu cadastru,carte funciara,4 parcele(sunt imprejmuite).O limita a terenului este un parau iar in partea cealalta este un drum vicinal(de interes public-la limita tuturor proprietatilor,pe care trec turisti,oamenii satului,etc).IAlta latura are o pasune a comunei.
Intrebare pentru experti topo si nu numai-(vorbesc despre o exp.topo cadastrala)
-ca parati si deci pentru proces verbal de vecinatate pe cine trebuie sa chem avand in vedere ca-pasunea este a Comunei,apa,paraul este de interes local, si de ce nu,national-L.107/1996(ar trebui chemat si vecinul de dincolo de parau?)drumul vicinal chiar daca nu este trecut la primarie ,este de interes public?Mai este nevoie sa chem pe cei carora le-am vandut si au cf,contr,vanz.cump.,gard?
Am studiat cartea d-lui N.Bos-cadastru si exp.cadastrala,dar tot nu m-am lamurit in privinta acestor intrebari.
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Suprapunerea terenului in cadastru cu vecinii motive si solutii ... GabrielaF1974 GabrielaF1974 Suprapunerea terenului in cadastru cu vecinii motive si solutii Sunt proprietara unui imobil constituit din casă și teren. În momentul achiziționării, ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna act de buna vecinatate yulyus yulyus Am cumparat un teren intravilan prin contract de vanzare cumparare, am facut cadastru, avem intabulare si extras de carte funciara, am platit impozitul la ... (vezi toată discuția)
Terþ invocã drept de proprietate asupra cãii de acces rodiatea rodiatea Teren cumpărat în 2009; acces de pe un drum care apare astfel, ca drum, în harta comunei şi în documentele mele cadastrale (în actele mele are şi o ... (vezi toată discuția)