avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prima casa 2 - obligativitate semnare de roman cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prima casa 2 - obligativitate semnare de roman cu venituri din strainatate a contractului de credit ?!

buna ziua
am o nedumerire am studiat normele de aplicare a programului prima casa 1 si 2 si nu am gasit nicaiunde reglementat ca ar exista aceasta conditie obligatorie.
eu sunt intr-o asemenea speta parte directa, in sensul ca sora mea mi-a facut o imputernicire pentru semnare acte ce deriva din achizitionarea unui imobil dar brd nu doreste sa semneze decat cu ea. nu stiu ce e de facut in aceasta situatie pt ca sora mea risca sa piarda jobul pe care il are in italia.
am facut un memoriu catre brd dar acestia nu cred ca sunt dispusi sa accepte iar precontractul expira in 07.06.2010 si nici in acest moment nu avem semnat contractul decredit.
astept un sfat din partea dvs.
multumesc
o zi buna
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 12:29, 4 Mai 2010
Probabil ca imputernicirea este facuta in general pt un imobil. Dupa parerea mea trebuie facuta o imputernicire pt imobilul respectiv (adresa, numar carte funciara) pt a fi valabila si neaparat autentificata la un notar. Daca sora Dvs este in Italia, poate sa faca acolo o imputernicire la notar si dvs veti traduce la un traducator autorizat.
Inainte ce faceti demersuri sa va interesati mai bine la banca, ca de ce nu accepta acea imputernicire si eventual sa va dea un model cum ar trebuie sa arate.

Succesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrem să îi dăm o sultă mamei vitrege ca să renunțe la moștenirea după tata, însă nu putem rezolva simplu pentru că nu vrea notarul. care este soluția în cazul nostru? andy84960 andy84960 Buna seara, nu stiu cum sa incep dar nu inteleg ceva... Tata a murit in martie, eu cu sora am facut actele pt succesiune, la notar cand sa semnam actuala ... (vezi toată discuția)
Mama la azil - sora mea doreste partaj gugutza gugutza Buna ziua ! Cine ma poate ajuta, oare ? In anul 1991 am cumparat apartamentul pe care îl ocupam împreuna cu mama mea din 1978. L-am achitat in totalitate, ... (vezi toată discuția)
Carte funciara blocata robertnnn robertnnn Buna ziua, Am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta. Sunt in porcesul de cumparare al unui apartament. Problema este ca proprietarul ma cam plimba cu ... (vezi toată discuția)