avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... URGENT! DISTANTA HOTAR!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

URGENT! DISTANTA HOTAR!

Buna ziua,

Stie cineva care este distanta legala a unei case fata de hotar, conform Codului civil din 1995? Mentionez ca nu exista ferestre pe partea casei dinspre gardul respectiv.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2010
irinairina13, utilizator
Cel mai recent răspuns: geomih , utilizator 14:08, 4 Mai 2010
Nu sunt jurist insa in 2008 cand am inceput eu constructia unei case mi s-a spus ca distanta este de minim 60 de cm daca nu exista ferestre.
amplasamentele caselor in teren difera in functie de puz-ul aplicabil. cel mai bine cereti un certificat de urbanism de la primaria de unde se afla imobilul si acolo trebuie sa apara toate aceste date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala fata de gard catalucan catalucan Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)
Cu acoperisul peste gard mircea10 mircea10 Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de o casa de vacanta pe care o detin intr-un orasel de provincie. Un vecin a inceput sa construiasca o casa ... (vezi toată discuția)
Acord vecin pentru construire locuinta 2nuci 2nuci Vreau sa imi construiesc pe terenul meu un imobil p+2+m. Am obtinut autorizatia de construire si am o mica mare nelamurire! Am un acord de la vecinul meu, ... (vezi toată discuția)