avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... AUTORIZATIE de DEMOLARE - acte necesare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

AUTORIZATIE de DEMOLARE - acte necesare

Sunt proprietara unui imobil constructie 1908,aflat intr-un stadiu avansat de degradare.as dori sa stiu care sunt actele necesare pt obtinerea autorizatiei de demolare si costurile.precizez ca imobilul are o suprafata de 150m.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:24, 4 Mai 2010
Pentru eliberarea autorizatie de demolare aveti nevoie de urmatoarele documente:
-cerere tip + anexa
-cetificat de urbanism
-dovada proprietatii asupra constructiei (extras CF original)
-documentatie faza PAD
-avizele si acordurile cerute la eliberarea CU
-declaratie pe proprie raspundere privind situatia juridica a imobilului
-acordul scris al coproprietarilor (daca este cazul), in forma autentica
-foto constructie (fatada laterala curte si spate) din care sa rezulte starea tehnica a constructiei
-dovada achitarii taxelor

Raspunsul este cvasi-complet, pentru ca sub genericul "documentatie faza PAD" se mai afla si urmatoarele:
- releveu constructie
- expertiza tehnica intocmita de expert autorizat MLPAT
- memoriu tehnic privind solutiile de demolare
- memoriu tehnic cu solutii de protectia muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare autorizatie demolare/constructie URIAS URIAS Buna ziua Sunt propriatarul tabular a unei suprafete de teren situata in centrul unei localitati rurale. În anul 2010 primaria localitatii respective a emis ... (vezi toată discuția)
Acte necesare demolare casa paianta DGeorgiana17 DGeorgiana17 Buna ziua, eu si sotul meu avem la tara o casa de paianta, nelocuibila si fara curent electric. Este inscrisa in cartea funciara, impreuna cu noua casa pe care ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)