In decembrie am fost la un hotel la care am solicitat cazare , dar in urma actiunilor societatii pe care o detin si sunt administrator nu am putut achita contravaloarea facturii. Iar azi am primit o chemare in judecata de la hotelul respectiv. Plata care nu am facuto este in valoare de 1600 de ron. Intrebarea mea este ce pot face acum? daca le achit suma pana in data de 31 mai, cand este trecut termenul pentru a ma prezenta la judecata este in regula? Ce se poate intampla? Va rog ajutati-ma.
e bine ai putea scapa de alte cheltuieli de judecata.
ART. 275 cod procedura civila
Paratul care a recunoscut la prima zi de infatisare pretentiile reclamantului nu va putea fi obligat la plata cheltuielilor de judecata, afara numai daca a fost pus in intarziere inainte de chemarea in judecatart
Va rog un exemplu de intampinare, am nevoie sa angajez un avocat sa o faca? sau o pot face si eu? unde o depun? la judecatoria care ma citat sau la cea de care apartin eu? o pot trimite prin posta?
intampinarea este raspunsul paratului la pretentiile reclamantului, se depune cu 5 zile inainte de termenul de judecata si o puteti formula si singur dupa care o depuneti la registratura instantei care judeca procesul
daca nu va descurcati atunci tb sa apelati la un avocat dar numai pt redactare intampinare, un model nu va ajuta pentru ca fiecare caz are particularitatile lui, in general prin intampinare se da raspuns la cererea principala si la pretentiile reclamantului
Intampinare
andreea_ion
firma la care lucrez a primit o citatie din partea unei societati careia nu ia platit o taxa de instalare,pt ca nu au fost incasari si nu au avut bani.Termenul ... (vezi toată discuția)