avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită neplata la birouri credite
Discuție deschisă în Executare silită

neplata la birouri credite

acum cinci ani am facut o rata de 17 milioane care in ziua de astazi a ajuns la 88 milioane,nu mai am posibilitati sa platesc acum,rata a fost facuta la adresa parintilor mei,eu nu mai stau acolo,pot pati parintii mei ceva,sau mie ce-mi pot face daca nu am trecut nimic pe numele meu,nici casa,nici nimic?
Cel mai recent răspuns: dana83 , utilizator 17:50, 23 Iunie 2010
daca macar aveti salariu, poprire pe acesta. vor verifica periodic daca ati mostenit, achizitionat ceva mai valoros
si ceva mai valoros in ce ar consta,ca am primit darnu pe numele meu,pot sa-mi ieie laptopul sau eu stiu ceva eu stau la socrii mei acum....le pot lua lor ceva chiar daca rata nu este pe adresa la care stau acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare papiu papiu Ca sa intelegeti mai bine ce doresc sa intreb , trebuie sa incerc sa va explic de ce va adresez intrebarile de la sfarsit. Acum aprox. 5 ani am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)
Executare silita... Yaten Yaten Am si eu o problema, si o intrebre. Acum cateva luni am cumparat un Laptop in rate, firma cu care s-a facut creditul a fist [EDITAT], dupa o perioada am ... (vezi toată discuția)