avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pasi pentru constituire pfa,ii sau if
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pasi pentru constituire pfa,ii sau if

As dori sa imi deschid un magazin de produse apicole si naturiste dar ca intreprindere individuala...cu diploma de apicultor si experienta ca agent vanzari parafarmaceutice de 2 ani se poate ?...care sunt pasii care trebuie urmati...
daca nu se poate cu cu aceasta diploma ce altceva trebuie facut.....
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:14, 4 Mai 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema impozit Ionut70 Ionut70 Buna seara. Ma poate lamuri cineva asupra urmatorului lucru? Tatal meu a ajuns la 125 de familii de albine in acest an si urmeaza sa plateasca impozit pe ... (vezi toată discuția)
Finantare europeana magazin naturist (produse apicole)! Anda5 Anda5 Buna ziua! Ma numesc Alexandra, sunt din Alba Iulia si as dori sa ma ajutati cu un sfat. De foarte mult timp imi doresc sa deschid un magazin naturist bazat in ... (vezi toată discuția)
Ce studi(calificari) iti trebuie pt deschidere magazin naturist? viorel_bz viorel_bz pt a deschide un magazin naturist tip plafar ceaiurii, tincturii,etc iti trebuie o anumita calificare,studii? va multumesc (vezi toată discuția)