avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare europeana magazin naturist (produse apicole)!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare europeana magazin naturist (produse apicole)!

Buna ziua! Ma numesc Alexandra, sunt din Alba Iulia si as dori sa ma ajutati cu un sfat. De foarte mult timp imi doresc sa deschid un magazin naturist bazat in principal pe produse apicole. In trecut am accesat fonduri in cadrul masurii 112, provenind dintr-o familie cu experienta in apicultura de peste 30 de ani. Mai am dreptul de a aplica pentru alte fonduri, cum ar fi cel pentru femeile manager in cadrul IMMurilor?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anda5 , utilizator 16:18, 17 Octombrie 2013
Da puteti aplica pentru Progamul "Femeia manager" in 2014 dar si pe Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata daca activitatea o derulati prin SRL cu vechime mai mare de 2 ani.
[ link extern ] /
Din pacate functionez in regim de PFA, dar va multumesc mult pentru indrumare.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin apicol manug manug Buna ziua.Sunt producator apicol si intentionez sa-mi deschid un magazin cu produse apicole (productie proprie si cumpararea de la alti producatori si ... (vezi toată discuția)
Magazin online de produse naturiste (din import) - pfa sau i.i.? Brigid Brigid Pentru activitati de import produse naturiste (suplimente alimentare, vitamine, etc) si comercializarea lor in cadrul unui magazin electronic, se solicita ... (vezi toată discuția)
Implementare sistem informatic comert online rominaduca rominaduca buna seara, Imi puteti spune va rog ce anume cuprinde sistemul informatic in comertul online, operatiunea 332? As dori sa intocmesc un proiect fara ... (vezi toată discuția)