avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inmatriculare masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inmatriculare masina

Am si eu o problema .Am cumparat anul trecut o masina de la un prieten ,i-am dat banii pe ea ,insa nu am facut actele cu el (nici macar o chitanta de mana ).Problema este ca acum a murit si vreau sa stiu cum pot rezolva astfel incat sa pot trece masina pe numele meu.In urma lui a ramas o sotie si o fiica de 20 ani .Sotia trebuie sa fac succesiunea dupa el ,pentru a putea sa facem actele ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:15, 4 Mai 2010
In principiu, da.
Aceasta este varianta cea mai simpla.
Altfel trebuie sa formulati o actiune in instanta in care sa chemati mostenitorii si-ar dura mai mult
da trebuie ca mostenitorii sa dezbata succesiunea, sa obtina CM, si ulterior sa incheie cu dvs contractul de vanzare cumparare pt a va inmatricula autoturismulpe numele dvs.
Numai dupa dezbaterea succesiunii puteti relua si incheia formalitatile legale de vanzare cumparare autoturism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism ContSters252159 ContSters252159 Doresc sa achizitionez un autoturism care este inscris in Caras Severin. Vanzatorul locuieste in Sibiu iar autoturismul este mostenit dupa decesul tatalui : ... (vezi toată discuția)
Demersuri inmatriculare ContSters445947 ContSters445947 In urma cu doi ani am cumparat masina de la socrul meu, am facut contract de vanzare-cumparare, dar nu am transcris masina. Ulterior socrul a decedat, iar acum ... (vezi toată discuția)
Masina mostenita olympya olympya buna ziua. v-as ruga sa ma ajutati in ceea ce priveste o problema legata de o mostenire de masina. am mostenit o masina prin succesiune si problema este ca ... (vezi toată discuția)