avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inmatriculare masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inmatriculare masina

Am si eu o problema .Am cumparat anul trecut o masina de la un prieten ,i-am dat banii pe ea ,insa nu am facut actele cu el (nici macar o chitanta de mana ).Problema este ca acum a murit si vreau sa stiu cum pot rezolva astfel incat sa pot trece masina pe numele meu.In urma lui a ramas o sotie si o fiica de 20 ani .Sotia trebuie sa fac succesiunea dupa el ,pentru a putea sa facem actele ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:15, 4 Mai 2010
In principiu, da.
Aceasta este varianta cea mai simpla.
Altfel trebuie sa formulati o actiune in instanta in care sa chemati mostenitorii si-ar dura mai mult
da trebuie ca mostenitorii sa dezbata succesiunea, sa obtina CM, si ulterior sa incheie cu dvs contractul de vanzare cumparare pt a va inmatricula autoturismulpe numele dvs.
Numai dupa dezbaterea succesiunii puteti relua si incheia formalitatile legale de vanzare cumparare autoturism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demersuri inmatriculare ContSters445947 ContSters445947 In urma cu doi ani am cumparat masina de la socrul meu, am facut contract de vanzare-cumparare, dar nu am transcris masina. Ulterior socrul a decedat, iar acum ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism ContSters252159 ContSters252159 Doresc sa achizitionez un autoturism care este inscris in Caras Severin. Vanzatorul locuieste in Sibiu iar autoturismul este mostenit dupa decesul tatalui : ... (vezi toată discuția)
Masina mostenita olympya olympya buna ziua. v-as ruga sa ma ajutati in ceea ce priveste o problema legata de o mostenire de masina. am mostenit o masina prin succesiune si problema este ca ... (vezi toată discuția)