avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva intreprinderi individuale
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva intreprinderi individuale

Intreprinderile individuale sunt platitoare de TVA ? Cum se face decontul de TVA?
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 21:58, 4 Mai 2010
da pot fi platitoare de TVA, daca se inregistreaza ca si platitor de TVA,sau la depasirea plafonului de 35.000 euro, iar decontul de TVA formular 300 se face folosind programul de declaratii pus la dispozitie de MFP de pe site, unde se gasesc si instructiunile de completare a decontului de TVA
De mentionat ca plafonul de 35.000 EUR se calculeaza la cursul de schimb valabil la data de 01.01.2007 - data aderarii Romaniei la UE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand devin platitor de tva? MOCANU DOINA MOCANU DOINA BUNA ZIUA, va rog sa ma ajutati, ca de obicei. Am infiintat o societate in luna noiembrie 2009. Stiu ca devin platitoare de TVA, cand depasesc 35.000 euro. ... (vezi toată discuția)
Plafon tva talmacel talmacel Buna ziua, Am o problema cu o firma infiintata in anul 2007, si in anul 2009 in noiembrie a depasit plafonul de tva de 35000 euro. Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Pfa platitor sau neplatitor tva bimola bimola buna , sunt PFA neplatitor TVA. puteti sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea : de la ce suma de venit devin platitor TVA?multumesc (vezi toată discuția)