Buna seara,am terminat un proces de granituire la fond pe care l-am pirdut cu drept de recurs.Motivarea nu am primit inca dar trebuie sa ma pregatesc cit de cit.Expertiza de la fond a fost..."gresita " sa nu spun altfel ( neavind dovezi )( normal ).Am facut obiectiuni dar nu am rezolvat aproape nimic.IMPORTANT pentru mine este daca la RECURS pot si am dreptul sa cer {contraexpertiza }sau cum se numeste.Va rog mult sa-mi spuneti ce pot face in recurs pentru a obtine o noua masuratoare.Multumesc.:vishenka:
dar avocatul dvs a facut nani, de a lasat sa se dea in fond o astfel de hotarare cu o expertiza gresita?
mare lucru nu veti rezolva in recurs doar daca veti obtine trimiterea dosarului spre rejudecare.
nu ati inteles bine, d-ra avocata dorea sa spuna ca la recurs nu se mai pot aduce la dosar decat inscrisuri adica nu mai aveti dreptul la o alta expertiza deci...va fi luata in seama "numai porcaria aia de expertiza". imi pare rau pentru dvs. dar la fond se face totul si trebuia sa luptati mai mult. eu am vazut ca daca-ti lasi tu ca parte dosarul "doar" pe mana avocatului se cam alege:duh:...ca sa nu zic altceva. atunci trebuia sa cereti contraexpertiza sau consilier expert...ca se aprobau acestea...de ce nu le-ati cerut atunci?
Buna ziua si multumesc pentru "zgiltiiala".Am facut obiectiuni la expertiza,dar nu prea au fost luate in seama.Am avut procesul la o jud....foarte ...corecta..cu un vecin foarte..descurcaret.Genul de "taran parvenit"care atunci cind a facut rost de 2,3,banuti,calca pe cadavre sa-si atinga scopul.La ultimul termen am depus si un memoriu tehnic specializat in care se aratau erorile expertizei dar tot degeaba.La asa un proces minor ( 10,54 mp )pe care nu i-am luat eu din contra el are sa-mi dea ~32,00 mp .Asta da treaba...ce sa faci daca MUSIU are relatii.
Expert=judecata
silvia p
Buna seara.Intrebarea mea este urmatoarea:pot da in judecata(desi nu-mi doresc acest lucru,ar fi o ultima solutie)un expert topo(judiciar)?.Am motive ... (vezi toată discuția)