avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECURS...=+EXPERTIZA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECURS...=+EXPERTIZA

Buna seara,am terminat un proces de granituire la fond pe care l-am pirdut cu drept de recurs.Motivarea nu am primit inca dar trebuie sa ma pregatesc cit de cit.Expertiza de la fond a fost..."gresita " sa nu spun altfel ( neavind dovezi )( normal ).Am facut obiectiuni dar nu am rezolvat aproape nimic.IMPORTANT pentru mine este daca la RECURS pot si am dreptul sa cer {contraexpertiza }sau cum se numeste.Va rog mult sa-mi spuneti ce pot face in recurs pentru a obtine o noua masuratoare.Multumesc.:vishenka:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:30, 8 Mai 2010
Apreciez ca in cazul dvs ,se impune,in baza probelor sa consultati si un alt avocat
Alta opinie,alta interpretare, nu strica
Buna seara,dra.ynocentta,apreciez mult faptul ca-mi urmariti cazul si-mi raspundeti clar si la obiect ce am de facut.Mare ajutor.:vishenka:
Am fost la judec. am copiat tot dosarul ( asa am observat ca-mi lipsesc acte din el ) am aratat altor 2 av. ( cunostinte ) erau siguri de reusita si cu toate astea am pierdut #-o .acelasi lucru am facut si cu un cadastrist care a facut o masuratoare cu o alta tehnica ( gps )si am dreptate.EL se SUPRAPUNE peste MINE si nu invers,dar jud.a aprobat expertiza ( numita de ei ). Numai Dumnezeu in tara asta mai poate face dreptate.
In situatia in care detineti o confirmare suplimentara a faptului ca expertiza prezinta deficiente,se impune sa staruiti in evidentierea aspectelor favorabile dvs
Mai aveti la indemana inclusiv L nr 7/1996 republicata in 2006
Pana la Dumnezeu, ne mananca reprezentantii autoritatii lumesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert=judecata silvia p silvia p Buna seara.Intrebarea mea este urmatoarea:pot da in judecata(desi nu-mi doresc acest lucru,ar fi o ultima solutie)un expert topo(judiciar)?.Am motive ... (vezi toată discuția)
Probleme nesolutionate de expertul judiciar rodica321 rodica321 Am solicitat o lucrare de expertiza judiciara (asupra unui teren) in cazul unui proces civil. Expertul judiciar nu a dat nici o solutie la cele solicitate de ... (vezi toată discuția)
Cum obtin rejudecarea procesului? stefan25 stefan25 Buna seara! Am un caz complicat si as dori un sfat profesionist. Partaj judiciar- Am fost chemat in instanta in ianuarie anul curent pentru partaj ... (vezi toată discuția)