Buna seara,am terminat un proces de granituire la fond pe care l-am pirdut cu drept de recurs.Motivarea nu am primit inca dar trebuie sa ma pregatesc cit de cit.Expertiza de la fond a fost..."gresita " sa nu spun altfel ( neavind dovezi )( normal ).Am facut obiectiuni dar nu am rezolvat aproape nimic.IMPORTANT pentru mine este daca la RECURS pot si am dreptul sa cer {contraexpertiza }sau cum se numeste.Va rog mult sa-mi spuneti ce pot face in recurs pentru a obtine o noua masuratoare.Multumesc.:vishenka:
imi pare rau sa aud. ati avut avocat? daca da el ce v-a sfatuit si atunci si acum?
ati fost de fata la expertiza? ati expus parerile dvs. expertului?
si eu sunt cam in aceeasi situatie ca si dvs. numai ca la mine inca nu s-a terminat fondul, dar tot asa lor li s-a acceptat tot iar mie...dar am tot batut moneda pe exceptii iar daca nu vor fi luate in calcul de judecator mai sunt si celelalte cai de atac in care poti sa critici sentinta data si sa aduci dovezi ca e ca tine.
aveti grija pe viitor si trebuie sa va implicati mai mult. ati vazut si dvs. peste tot si in presa si la TV si daca spuneti ca ati fost probabil si prin tribunale...etc. etc. cu actele in mana poti sa "mori" dar eu zic ca fara lupta nu se poate chiar daca la urma chiar..."mori" :P
succes in celelalte cai de atac!
Buna seara,dra.hopeless1 si multumusc pentru interesul de a-mi citi mesajele si a-mi raspunde la ele [ la fel si doamnelor AV. ] Da am avut avocata careia nu am ce sa-i reprosez desi am pierdut tot ==cu brioo ==s-a luptat mititica dar cu =morile de vint=X-( acum ne-a ramas RECURSUL,la care sper sa se faca dreptate=D> asa ca
NU MOR CAII CIND VOR X-(CIINII =sper = altfel sunt (decisa ) sa emigrez in "CONGO":D
Succes in recurs,dar,in raport de cele precizate,sincer,sunt slabe sanse de schimbare radicala in favoarea dvs
Poate,instanta superioara celei de fond ,va analiza cu competenta si impartialitate cauza,motivele dvs de recurs si poate,cine stie ?
poate daca aveti dovezi ca s-a procedat incorect fata de dvs. iar instanta de fond chiar nu le-a luat in consideratie poate aveti sansa sa vi se dea dosarul spre rejudecare ca am mai auzit asemenea situatii deci...nu va descurajati, eu tot mai sper chiar daca sistemul e asa cum e si coruptia e pana la cele mai inalte niveluri eu tot mai sper ca avand dreptate ar trebui sa iti castigi cauza dar...realitatea de multe ori e alta.
oricum poporul nostru e unul care mereu a sperat pana la ultima zvacnire asa ca...speranta moare ultima.
apropo de avocat ma bucur ca s-a luptat pt dvs si ati si vazut lucrul acesta inseamna ca mai sunt si oameni dedicati.
multa bafta!
ps.: poate ne mai tineti la curent cu desfasurarea procesului dvs.
Buna seara,dra.ynocentta multumesc pentru incurajare sper la altfel de oameni,ramine de vazut.:vishenka:
Buna seara,dra.hopeless1 si mersi pentru ideea de a da dosarul spre rejudecare.Avocatei mele nu am ai reprosa nimic.La aceasta judec.AM PIERDUT cauza inainte de a INCEPE { acest lucru mi-a fost spus de multe persoane }intrebarea tuturor era " daca am pe cineva acolo :O " intrebare care pe mine ma irita stiind ca am dreptate [ din acte ].Si totusi SE MOARE cu DREPTATEA IN MINA X-( Multumesc
Expert=judecata
silvia p
Buna seara.Intrebarea mea este urmatoarea:pot da in judecata(desi nu-mi doresc acest lucru,ar fi o ultima solutie)un expert topo(judiciar)?.Am motive ... (vezi toată discuția)