avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pot beneficia de reesalonare ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pot beneficia de reesalonare ?

am rata lunara la [banca] de 684,00 ron pe care de 1 an de zile am reusit sa o achit din indemnizatia de somaj dar problema este ca din septembrie a.c nu o sa mai beneficiez de somaj si in situatia in care nu reusesc sa ma angajez singurul venit pe care o sa-l am v-a fi indemnizatia de care beneficiez fiind o persoana cu handicap grav cu insotitor.Se poate face poprire pe indemnizatia de handicap??Sunt clienta bun platnica la [banca] din 2002.. nu am intarziat niciodata plata ratelor....si nu as vrea sa intru in litigii nici acum. Cum sa procedez?? sa merg in septembrie sa solicit reesalonare??rog un sfat..multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:29, 4 Mai 2010
Este de preferat pentru a preintampina situatiile delicate sa contactati creditorul anterior perioadei in care apreciati ca nu mai exista posibilitatea financiara de plata rata,in raport de clauzele contractuale sa negociati micsorarea ratei lunare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante banci dritaS dritaS am ramas in urma cu achitarea ratelor la banca(lunar am depus o suma, dar mai mica 100 ron in loc se 370 ron ) iar acum am primit o somatie de executare ... (vezi toată discuția)
Intarziere la plata rate credit george_silviu george_silviu buna ziua...acum 2 ani am facut un imprumut la o banca de 8000 de lei plus un card de cumparaturi in valoare de 3000 de lei.in acest contract am fost girat de ... (vezi toată discuția)
Executare silita ristaflorin ristaflorin Am un credit de nevoi personale fara ipoteca la Banca Romaneasca pe care am vrut sa il reesalonez, am fost la banca am facut o cerere la care am primit raspuns ... (vezi toată discuția)