avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intarziere la plata rate credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intarziere la plata rate credit

buna ziua...acum 2 ani am facut un imprumut la o banca de 8000 de lei plus un card de cumparaturi in valoare de 3000 de lei.in acest contract am fost girat de mama mea (pensionara) si de sotia mea (aflata in indemnizatie crestere copil).anul acesta am fost in somaj iar sotia nu mai beneficiaza de acea indemnizatie,deci am ajuns in imposibilitate de plata.cei de la banca mi-au tot trimis somatii cu privire la executarea silita.am vorbit cu ei dar nu vor sa imi accepte cererea de reesalonare a creditului pe o perioada mai mare sau macar micsorarea ratelor lunare pana cand imi voi gasi ceva de munca.vreau sa mentionez ca in acest moment ma aflu si in proces de divort...
ce trebuie sa fac sau ce pasi sa urmez pt a putea rezolva cumva cu acea banca?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:33, 27 Octombrie 2010
In situatia in care banca a demarat procedura legala de executare silita,eventual puteti negocia cu executorul judecatoresc esalonarea intr-un termen rezonabil a debitului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme achitare imprumut ifn si card cumparaturi praetorian praetorian Intrucat din ceea ce am citit pe forum nu am fost edificat pe deplin,va relatez situatia in care ma aflu si as dori raspunsuri pertinenete eventual cu ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita andreea.c andreea.c Buna seara. As avea si eu o intrebare si anume, azi am ridicat de posta somatia de la banca. Am facut refinantare la ei in august 2009 si in ultimele 3 luni nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita + dobanda penalizatoare bx3m bx3m Buna ziua, Am si eu o situatie cu o executare silita, si as avea nevoie de un sfat. In anul 2008 am luat un imprumut la o banca, in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)