avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... model contestatie tva tribunal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

model contestatie tva tribunal

aveti un model de contestatie pentru actiune la tribunal. mi s-a respins rambursarea de tva si vreau sa contest la tribunal aceasta decizie. multumesc.
Cel mai recent răspuns: cibmedia , utilizator 09:04, 5 Mai 2010
Inainte de a contesta la tribunal trebuie sa formulati contestatie la organul fiscal... In Codul de procedura fiscala, Titlul IX, art.205 si urm. gasiti toate detaliile.
Buna ziua.Intradevar decizia trebuie contestata mai intai la organul emitent iar mai apoi la instanta de contencios administrativ competenta.Nu exista un tip a acestei actiuni.Recomandarea mea este sa va angajati un avocat
Am contestat la organul fiscal si am primit respingere. De aceea in termen de sase luni, trebuie sa depun o contestatie la tribunal, pentru ca decizia ANAF este definitiva in sistemul cailor administrative. multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie tva GABITU GABITU Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am avut control ptr rambursare TVA. La data controlului nu am putut prezenta notificarea vanzatorului cu privire la ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere larisarazvan larisarazvan Buna ziua Am primit o Decizie de impunere privind plata unor sume de bani de la Autoritatea vamala pe care am contestat-o conform art.205 cod Fiscal. La ... (vezi toată discuția)
Tva- rambursare ContSters267790 ContSters267790 impotriva raportului de inspectie fiscala prin care, practic, se respinge cererea mea de rambursare am vreo cale de atac? urmez regulile de la contenciosul ... (vezi toată discuția)