avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajat cu repartitie de la AJOFM - primesc salariu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajat cu repartitie de la AJOFM - primesc salariu mai mare?

buna,
Am inteles ca angajatorul ( daca am vechime 3 luni de somaj) ,este scutit de plata impozitelor pe salarul meu pana la sfarsitul perioadei cand ar fi trebuit sa inceteze somajul (adica noiembrie a.c.) , si daca am si copilul trecut in cartea de munca (in varsta de 2.5 ani) ,ar tebui sa primesc mai multi bani decat colegii mei , care sa zicem ca ar lua 800.00 lei in mana?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:24, 15 Mai 2010
1. Daca ati fost angajat cu CIM pe perioada determinata, la incetarea acestuia de drept (art.56j din Codul muncii) veti reveni la somaj deoarece acesta a fost suspendat pe perioada CIM.
2. Mergeti la AJOFM, cu o copie de pe CIM, sa verificati daca somajul a fost suspendat sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul de 30% din somaj lacry_day lacry_day cuantumul de 30% din somaj acordat pt.angajarea inaintea terminarii perioadei de somaj ,este urmata de o perioada de verificare sau este platita imediat? (vezi toată discuția)
Somaj lori_lxi lori_lxi Buna ziua, mi se incheie contractul de munca sapt aceasta si as vrea sa intru in somaj...pe de alta parte,exista o mica posibilitate de angajare in alta parte ... (vezi toată discuția)
Drepturi somer cu varsta peste 45 de ani Vilma Ana Vilma Ana daca un somer peste 45 de ani se angajeaza inainte de terminarea perioadei de somai beneficiaza de un procent (?) somaj pana la sfarsitul perioadei de ... (vezi toată discuția)