avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie urmas dupa 18 ani
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie urmas dupa 18 ani

am implinit varsta de 18 ani si sunt eleva la liceu forma de zi, cim pot sa primesc pensia de urmas pe numele meu, momentan o ridica mama mea, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 10:25, 5 Mai 2010
Pana la 26 de ani veti primi aceasta pensie , justificand faptul ca urmati cursuri de invatamant . (indiferent de natura acestora ).
Intrebarea era cum pot sa fac sa primesc pensia pe numele meu, momentan o primeste mama
Va duceti la casa teritoriala de pensii si formulati o cerere in acest sens, cerere la care anexati o copie a talonului de pensie si a cartii dvs. de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie dupa 18 ani anamada797 anamada797 1.Dupa implinirea varstei de 18 ani ce trebuie sa fac pentru a primi in continuare alocatie avand in vedere ca sunt eleva la liceu? Ce procedura trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara peste 18 ani. dacă după împlinirea vârstei ... papacostas papacostas Pensie alimentara peste 18 ani. Dacă după împlinirea vârstei de 18 ani și finalizare liceu imi continui studiile la o universitate în Olanda la cursuri ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copii peste 18 ani MrRadu MrRadu Implinesc incurand 18 ani si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru a primi alocatia in continuare. Mentionez ca sunt elev la liceu in clasa a 11-a ... (vezi toată discuția)