avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... semnatura contrafacuta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

semnatura contrafacuta

Bună ziua
Am o problemă destul de complicată. Am avut un frate care a fost găsit decedat, într-un grad avansat de putrefacție, fără a se putea stabili cu precizie despre cine este vorba. Am cerut să mi se facă un test ADN pentru stabilirea înrudirii, iar la Poliție s-a prezentat și o verișoară care a declarat că este presupusa sora a decedatului și a cerut în numele meu să i se facă testul ADN, după care a prezentat un presupus contract de cumpărare, cu clauze de întreținere a fratelui meu și cu rezerva dreptului de uzufruct a întreagii lui averi, falsificîndu-i acestuia semnătura, față de doi martori, soț și soție, contract încheiat cu fratele meu în urmă cu 2 ani.
Vă rog să-mi spuneți dacă acel contract are vreo legalitate juridică?
Este posibil până la primirea rezultatelor testului ADN și după aceea, aceasta să încheie acel contract în formă autentică și să intre în drept asupra averii acestuia fără a avea semnătura acestuia?
Cum se poate demonstra că contractul este un fals?
Se pedepsește faptul că la Poliție, s-a prezentat ca fiind sora decedatului și a cerut să i se facă testul ADN în numele meu, dând astefel o declarație mincinoasă? De ce poliția nu a luat nici o măsură cunoscând acest lucru?
Ce demersuri ar trebui să fac pentru a face dreptate/
Cel mai recent răspuns: casiana m , utilizator 12:12, 5 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals în declarații casiana m casiana m Bună ziua, Am avut un frate care a fost găsit decedat, într-un grad avansat de putrefacție, fără a se putea stabili cu precizie despre cine este ... (vezi toată discuția)
Aflarea adevãrului casiana m casiana m Bună ziua, Am o problemă urgentă și complicată. Am avut un frate care a fost dat dispărut, iar după aproape un an a fost ... (vezi toată discuția)
Este un act care poate fi luat în considerare???? casiana m casiana m Bună ziua, După cum v-am mai scris acum 2 săptămâni, fratele meu găsit spânzurat, după luni de zile, „cică„ ar fi încheiat un ... (vezi toată discuția)