avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inregistrarea sedintelor consiliului local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inregistrarea sedintelor consiliului local

Daca o sedinta de consiliul local este inregistrata audio , exista vreun act normativ care obliga sa se faca anuntul cu privire la acest aspect?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 23:49, 6 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Iata ce spune legea 52/2003, privind transparenta decizionala:
Art. 11.
(1) Autoritatile publice prevazute la art. 4 sunt obligate sa elaboreze si sa arhiveze minutele sedintelor publice. Atunci cand se considera necesar, sedintele publice pot fi inregistrate.
(2) Inregistrarile sedintelor publice, cu exceptia celor prevazute la art. 6, vor fi facute publice, la cerere, in conditiile Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.

nu, nu este obligatoriu, ca nu dati diafilm. :P este obligatoriu sa publicati anunt cu privire la data, ora si locul sedintei, precum si ordinea de zi.
flexi a scris:

Daca o sedinta de consiliul local este inregistrata audio , exista vreun act normativ care obliga sa se faca anuntul cu privire la acest aspect?

:offtopic: (ofofoooooooof!)

Scurt pe doi sau la...chestiune: NU
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
Darie Tudor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot înregistra ședința de consiliu local?eu sunt consilier ... gheorghetatuta@yahoo.com gheorghetatuta@yahoo.com Pot înregistra ședința de Consiliu local?Eu sunt consilier și președinte de ședință. Cum se procedează? (vezi toată discuția)
Filmarea sedintelor consiliului local Taurus Taurus Am dreptul ca cetatean, sa filmez la sedintele deschise ale consiliului local? Poate interzice primarul accesul cetateanului in sala de sedinte al consiliului ... (vezi toată discuția)
Legislatie pentru cererea de eliberarea inregistrarii audio-video de sedinta eusaisapte eusaisapte Am nevoie sa obtin la cerere copie electronica dupa inregistrarea audio video a sedintei de judecata. 1. Am identificat o postare gresita indicand art. 164 ... (vezi toată discuția)