avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 9/1940 - Colonizare - Bulgaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 9/1940 - Colonizare - Bulgaria

Buna ziua,doresc o informatie.Socrul meu a fost colonist.In Bulgaria a avut casa in suprafata de 2480 mp si 10 ha. In Dobrogea i s-a dat casa in suprafata de 2464 si 10 ha . pentru care are act de cumparare vanzare iar costul pentru pentru imobil a fost de 272.000 lei, suma care a fost achitata de socrul meu pe o perioada de 10 ani. Acum primim raspuns ca a fost respins dosarul deoarece statul roman nu mai plateste nici o despagubire pentru ca i s-a dat colonistului aici in Romania averea care a avut-o in Bulgaria adica un fel de tan pe tana.
Doresc sa stiu... daca colonistul a cumparat (platit) casa si pamantul timp de 10 ani ....ce fel de despagubire reprezinta aceasta?
Unde trebuie sa merg si ce sa intreb pentru a ma lamuri
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Legea 9 - calcul ipotetic suprafata construita mobexport mobexport Buna ziua Daca ma poate ajuta cineva. Autorul meu a abandonat in Bulgaria : -10 ha teren extravilan proprietate - 10 ha teren extravilan de colonist - ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren mariusbt1 mariusbt1 buna ziua.ma numesc marius si as dori sa ma lamuriti in privinta unui teren 4500 mp,care este mostenire de la socrul meu[care acesta la randul sau la cumparat ... (vezi toată discuția)
Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)