avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea 9 - calcul ipotetic suprafata construita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea 9 - calcul ipotetic suprafata construita

Buna ziua
Daca ma poate ajuta cineva.
Autorul meu a abandonat in Bulgaria :
-10 ha teren extravilan proprietate
- 10 ha teren extravilan de colonist
- 8000 mp teren intravilan pe care erau 2 constructii:
- casa compusa din 3 camere, sala, bucatarie, aplecatoare, grajd 108 mp
- casa (cafenea) din 2 camere si aplecatoare
Casa din 3 camere cu dependintele si 10 ha au fost evaluate de comisia mixta la 400 000 lei
Casa (cafeneaua) nu a fost aevaluata.
In compensatie, autorul meu a primit in Dobrogea o casa darapanata (4 camere, sala, bucatarie) , 5000 mp curte si 10 ha teren arabil toate astea in valoare de 270 000 lei.

Acum intrebarile sunt:
1. Pot cere despagubiri pt. dif. Prêt de 130 000 lei (valoare imobiliara)?
2. Pot cere despagubiri pt. cafenea? - nu am suprafata construita - stiti cum se face calculul ipotetic pt. suprafata construita?
3. Pot cere despagubiri pt. 10 ha proprietate?
4. Pot cere despagubiri pt. dif. Curte 3000 mp?

Multumesc mult tuturor celor ce ma vor ajuta.

Alte discuții în legătură

Legea 9/1940 - colonizare - bulgaria angora angora Buna ziua,doresc o informatie.Socrul meu a fost colonist.In Bulgaria a avut casa in suprafata de 2480 mp si 10 ha. In Dobrogea i s-a dat casa in suprafata de ... (vezi toată discuția)
Suprafata mai mare dupa masuratori soringeorge2003 soringeorge2003 Bunicii au decedat. Nu aveau cadastru si intabulare. In urma masurarilor efectuate de cadastrist a reiesit faptul ca, curtea are o suprafata de 2800 mp, in ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta teren cu acte leusan leusan Bunicul meu are casa si teren insup de 125 mp.El este nevazator gr I ,Am cautat in niste documente si am descopeit o adresa de la Primaria orasului din care ... (vezi toată discuția)