avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Declaratie Prima Casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Declaratie Prima Casa

In urma cu 3 ani am avut un credit ipotecar impreuna cu sotia, credit ce l-am achitat in urma divortului (tot acum 3 ani)deoarece trebuia sa vindem apartamentul sa platim creditul la banca.
In prezent nu detin nicio proprietate sau mostenire, nu am niciun credit...pot aplica la Programul Prima Casa tinand cont de actuala declaratie pe proprie raspundere??
Mai exact, sunt eligibil din acest punct de vedere sau faptul ca in trecut am detinut o cota parte dintr-o locuinta ma face in prezent neeligibil?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Privitor la creditul "prima casa" Registered_user Registered_user Buna ziua Daca o persoana divortata detine cota parte dintr-o locuinta (25%) iar partajul nu este incheiat, poate accesa un credit prin programul \"prima ... (vezi toată discuția)
Eligibilitatte ,,prima casa,, mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Urmaresc de ceva timp pe avocatnet.ro dezbaterea pe tema \"Prima casa\", pentru care va rog sa ma edificati in situatia mea: anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Prima casa -Christian- -Christian- buna ziua. in urma cu 3 ani am dobandit cu titlu de mostenire un apartament de 55mp. mai pot aplica pentru prima casa? Sau numai dupa ce il voi vinde? (vezi toată discuția)