avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Ordinea actelor premergatoare intr-un proces
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Ordinea actelor premergatoare intr-un proces

Intr-un proces primul act pe care-l redactezi este cererea de chemare in judecata....Dupa aceea care sunt urmatoarele acte,in ordine, care urmeaza sa fie redactate pana la final?....Ma intereseaza ordinea si rolul acestora...atat pentru reclamant cat si pentru parat...Sa zicem intr-o societate aflata in litigiu cu o alta.....Care este ordinea actelor pe care trebuie sa le intocmeasca juristul sau consilierul juridic?Astept parerile voastre!
Cel mai recent răspuns: magyari , utilizator 14:03, 23 Martie 2007
Enumerarea ar fi exhaustivaB-) iar daca vreti sa anticipati miscarile adversarului... apelati la serviciile unui avocat/jurist "muncit" prin instanta;)
De foarte folos va este si Codul de procedura civila.
...si multe alte coduri :))
Macar principalele acte si rolul acestora
eu spun sa facem altfel: zi exact ce vrei sa faci si gasim noi o solutie.;)
Ok.....Am terminat Fac de drept.....dar in facultate nu mi`a explicat nimeni nici macar un articol ,sa intocmesc actele juridice nici atat......In concluzie.teorie cu duiumul iar practica IOC......Ori sa ma angajez ca jurist nici atat....pentru ca nu cunosc practic cum se redacteaza actele.....Problema e ca sunt capabila sa invat...numai ca nu gasesc pe nimeni sa ma instruiasca....mai bine zis nimeni nu e dispus....Sper sa gasesc raspunsuri aici!!!

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala dienusa dienusa va rog mult sa-mi spuneti daca este un termen in care se poate pune o cerere reconventionala de un parat in cadrul unui proces (vezi toată discuția)
Trebuie sa mai fac si o intampinare? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Am facut cerere de chemare in judecata firmei la care am lucrat anterior,iar in citatia primita azi,scrie ca trebuie sa fac o intampinare cu 5 zile inainte de ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere cerere reconventionala StefaniaEmerson StefaniaEmerson Am de formulat si depus o cerere reconventionala la actiunea pretentii a asociatiei de proprietari impotriva mea. Nu am primit inca actiunea si vreau sa va ... (vezi toată discuția)