avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de grefa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de grefa

Salut, vreau sa depun si eu o plangere ptr o contraventie rutiera la Jud Găesti. Si imi trebuie un certificat de grefa ca sa ma duc sa iau permisul de conducere inapoi.

Ce imi trebuie ptr certificat? Fac cerere? Exista un model anume? Se plateste o taxa? Si daca da, unde (aici sau la gaesti?)? Trebuiesc si timbre judicare ? Cine stie procedura ? #-o
Se formuleaza o cerere pentru eliberarea unui certificat de grefa la registratura judecatoriei, cerere insotita de taxa judiciara de timbru de 1 leu achitata la domiciliul dvs. si timbru judiciar de 0,15 lei.
Succes
Cred ca ar trebui sa detaliati despre ce este vorba pentru ca informatiile date de dvs.sunt mult orea putine.
Pentru certificatul de grefa se plateste o taxa de timbru de 1 lei la Directia de Taxe si Impozite Locale si un timbru judiciar de 0,15 lei la Posta si se depun impreuna cu o cerere in acest sens la Registratura instantei, cu mentiunea de a se arata la ce foloseste (certificatul va cuprinde date cu privire la dosar, parti, obiect, termen)!

avocat Radu Stan
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obtine un certificat de grefa? ionpavelarh ionpavelarh Cum se poate obtine un certificat de grefa , si care este baza legala pentru a obtine acest certificat de grefa (vezi toată discuția)
Timbru judiciar pentru eliberare certificat de grefa cyan cyan Se mai plateste timbrul judiciar de 0,15 lei la depunerea cererii pentru eliberarea certificatului de grefa sau se plateste numai taxa judiciara de timbru de 1 ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa marina_s marina_s Va rog sa ma ajutati.Am nevoie de un certificat de grefa de la judecatoria sect 2.Cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)