avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... timbru judiciar pentru eliberare certificat de grefa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

timbru judiciar pentru eliberare certificat de grefa

Se mai plateste timbrul judiciar de 0,15 lei la depunerea cererii pentru eliberarea certificatului de grefa sau se plateste numai taxa judiciara de timbru de 1 leu la administratia financiara?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:17, 20 Aprilie 2017
Buna ziua,
Doar taxa judiciara de timbru!
Nu mai exista timbre judiciare.
Multumesc.
Inca o intrebare, sau mai multe! :) Ultima oara m-am judecat cu politia in 2011 si nu mai stiu care este procedura in prezent.

La depunerea plangerii impotriva procesului verbal de contraventie se primeste pe loc nr de dosar si se poate inscrie nr dosarului in cererea ptr eliberarea certificatului de grefa?

Sau, mai exact, care este procedura pentru obtinerea certificatului de grefa.
Depui plangerea, primesti un nr de inregistrare pe loc si acel nr il treci in cerere?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de grefa calin_andrei calin_andrei Salut, vreau sa depun si eu o plangere ptr o contraventie rutiera la Jud Găesti. Si imi trebuie un certificat de grefa ca sa ma duc sa iau permisul de ... (vezi toată discuția)
Termen legal 15 zile - plangere contraventionala (permis suspendat 90 de zile) Nicoleta Sisca Nicoleta Sisca Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Daca termenul legal de 15 zile pentru depunerea contestatiei impotriva PV ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru certificat de grefa ? calin_andrei calin_andrei Cat mai este o taxa de timbru pentru eliberarea unui certificat de grefa? Si timbru judiciar de cat trebuie? 0,3 Lei? Multumesc ! (vezi toată discuția)