avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fraiereala pentru fraieri pe 20 de ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fraiereala pentru fraieri pe 20 de ani

o discoteca vrea sa dea cateva mii de euro pt disconfortul fonic produs unui apartament din acelasi imobil. chiar avocatul platit de mine imi recomanda " ca ar trebui si eu sa le dau lor ceva la schimb" - dinmoment ce tot eu imi iau angajatmentul la notar ca sunt de acord sa se apuce ei de lucrari la ei in discoteca.
Ma gandesc ca pt niste mii de euro inurmatorii 20 de ani eu nu o sa mai dorm la minte in casa......e fraiereala pt fraieri sau am inteles eu gresit?
am obligatia sa le dau si eu lor ceva la schimb - asa cum zice avocatul "meu" - care intre timp am impresia ca a devenit al .....lor ???

tot ei cu deranjul si tot eu trebuie sa le dau si acordul??? (ca sa primesc contravaloarea deranjului-prejudiciului din ultimii 2 ani???
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 20:26, 6 Mai 2010
De ce nu va mai angajati un avocat?
Daca va puteti intelege intr-un mod rezonabil poate ca nu ar fi rau pt dvs.

Problema cu inconfortul somnului v-ar putea determina sa vindeti...
In ce oras se intampla acest lucru?

Nu inteleg ce inseamna cateva mii de euro.
Poate fi vorba de 2000 de euro sau de 9000 ?

avocat Claudiu Lascoschi
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sfatul avocatului nu il voi comenta, pentru ca din punctul meu de vedere linistea nu poate fi evaluata in bani., insa avand in vedere ca desfasurarea activitatii in imobilul cu pricina depinde si de acordul dvs.este evident ca aveti posibilitatea sa nu vi-l dati, deoarece asa cum singur ati afirmat, pentru vreo 20 de ani nu veti mai avea liniste in propria casa.
daca aceste cateva mii de euro sunt 99% o vertiabila invitatie la o capcana pt urmatorii 20 de ani care in nici un caz nu va rezolva problema, ci din contra .... :(....

( dansii au propos si AU bani sa cumpere apartamentul, dar brusc nu au bani sa plateasca despagubirile pt disconfortul din ultimii 2 ani....nimic nu e ciudat...),
daca banii sunt o minciuna pt acordul dat la notar.....vroiam doar o confirmare ca e o capcana.....nici eu nu pot sa ii oblig sa imi dea despagubirile, dar nici ei nu pot sa ma oblige sa dau acordul ....care pe care....hmmm, remiza, momentan....

relocarea e o metoda prea agresiva in schimbul - de dragul sa ma mut, ca nu am altceva mai bun de facut decat sa ma mut (de dragul linistii mele personale) ca asa vrea "Vecinu" pt ca nuuuu are bani de despagubiri ( da de unde, ca minte de ingheata apele, pe toate fronturile, profesional)

ContSters83715, utilizator
ce nu am inteles e ca propriul avocat platit de mine imi baga sub nas acordul discotecii .....................................???! cu explicatia ca TREBUIE SA LA DAI SI LOR CEVA LA SCHIMB, am crezut ca nu aud bine si vroiam o confirmare ca nu aud bine...
Nu stiu ce acord va este bagat sub nas dar aveti dreptul de a consulta si a angaja un numar nelimitat de avocati.
Puteti angaja 10, 100, 200 sau mai multi...

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Despagubi prin conciliere, en gros ContSters83715 ContSters83715 Daca despagubirile acordate de o discoteca care a deranjat pe timp de noapte prin disconfort fonic sunt in valoare de x euro pt doi ani de zile in urma catre ... (vezi toată discuția)
Avocat sau notar ContSters83715 ContSters83715 e nevoie de avocat ( cu incheiere de data certa - tranzactie ) sau de notar ? pentru a stinge un conflict referitor la disconfort fonic intre o discoteca si ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de timbru pentru cerere despagubiri? ContSters83715 ContSters83715 Se plateste taxa de timbru pentru despagubiri in urmatoarele situatii sau nu ?> Am o discoteca sub apartamentul meu si o expertiza sonometrica semnata de ... (vezi toată discuția)