avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubi prin conciliere, en gros
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubi prin conciliere, en gros

Daca despagubirile acordate de o discoteca care a deranjat pe timp de noapte prin disconfort fonic sunt in valoare de x euro pt doi ani de zile in urma catre apartamentului cu care se invecineaza. Suma pe care o accepta sa o dea.
Totusi nu e un proprietar, ci sunt doi proprietari.
Am inteles ca instanta va accepta o suma moderata de cateva mii de euro in cazul unui litigiu.
Sunt doi proprietari, nu e normal instanta sa accepte suma maxima pentru ambii proprietari pentru fiecare in parte. Gresesc sau nu? Incearca sa ma pacaleasca cei de la discoteca? Cum ar fi corect in instanta?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: danacr3 , utilizator 18:46, 21 Aprilie 2010
credeti sincer ca veti suporta promovarea unei actiuni in instanta, stresul si tot disconfortul creat de acest proces ca sa nu mai vb de plata onorariului avocatial? Mai bine va duceti cu un avocat la mediere cu discoteca si incercati sa obtineti o suma mai mare. In instamta v trebui sa dovediti tot ceea ce veti indica in actiune.
bafta
am expertiza sonometrica si analiza de stress ( cortizol ) chiar daca eu nu sunt proprietarul, ci parintii mei, dar le fac cadou
eu intreb daca in instanta o sa fie doua procese diferite pentru fiecare proprietar in parte si fiecare cu suma lui, chiar daca e acelasi proces, asta nu am inteles, daca ar fi un proprietar ar fi o suma, avand in vedere ca sunt 2? ce fac iau aceeasi suma ca pentru unul? asa s-ar intampla si in instanta? daca sunt trei proprietari se da aceeasi suma maxima ca pentru unul?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
ContSters83715, utilizator
in principiu in instanta cereti pentru fiecare fiind vorba de litigiul cu acelasi parat iar parintii dvs sunt proprietarii apartamentului , este un singur dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fraiereala pentru fraieri pe 20 de ani ContSters83715 ContSters83715 o discoteca vrea sa dea cateva mii de euro pt disconfortul fonic produs unui apartament din acelasi imobil. chiar avocatul platit de mine imi recomanda \" ca ... (vezi toată discuția)
Avocat sau notar ContSters83715 ContSters83715 e nevoie de avocat ( cu incheiere de data certa - tranzactie ) sau de notar ? pentru a stinge un conflict referitor la disconfort fonic intre o discoteca si ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de timbru pentru cerere despagubiri? ContSters83715 ContSters83715 Se plateste taxa de timbru pentru despagubiri in urmatoarele situatii sau nu ?> Am o discoteca sub apartamentul meu si o expertiza sonometrica semnata de ... (vezi toată discuția)