avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contractului de Munca cu art.65
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contractului de Munca cu art.65

Mi s-a desfacut contractul de munca la data de 01.11.2009., de o societate privata din cluj-napoca, avind ca activitate c-tii si instalatii in c-tii. Eu sint de profesie ing. instalatii in c-tii. doresc sa intreb pe d-voastra cum a fost posibil sa mi se desfaca Contractul de Munca la data aratata mai sus fara ca eu sa semnez o cerere in acest sens si sa cadem de acord impreuna cu patronatul, de aceasta decizie.As dori daca este posibil sa-mi spuneti daca ii mai pot actiona in instanta. As dori daca se poate sa primesc raspunsul d-voastra pe urmatoarea adresa de e-mail;danfurnea@gmail.com , Cu stima si consideratie, ing. Dan Furnea.B-)
Cel mai recent răspuns: ana30d , utilizator 22:13, 5 Noiembrie 2012
freeelis a scris:

Daca angajtorului ii sunt aplicabile prevederile acelui CCM , atunci sunteti indreptatita sa primiti acel salariu compensatoriu prevazut in CCM-ul respectiv.

bun, eu o sa vad ca in ziua in care se acorda drepturile salariale, nu mi se va vira si acest salariu compensatoriu... voi face o notificare prin care aduc la cunostinta ca solicit acel salariu cf art din ccm unic la nivel de ramura, nu vad nici un motiv pt care acestia nu vor da curs la cerea mea care este este legala.

Aveti grija ca pentru obtinerea acesui salariu compensator in cazul unui refuz al angajtorului de a vi-l acorda , exista un termen pentru promovarea unei actiuni in instanta - 6 luni de la data incetarii c.i.m.
multumesc pt informatii... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarile compensatorii conform art.78 alin.1 grosselisabe_SB grosselisabe_SB am lucrat in perioada 01.09.2008-14.11.2009la unitatea de trasport local din sibiu.din cauza desfintarii troleibuzelor ne-a dat preavizul,dar in loc sa ne dea ... (vezi toată discuția)
Concediere art 65 (1) desfiintare loc de munca anymaryh anymaryh Buna seara! va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri: 1. termenul de preaviz de 20 zile lucratoare este de la data comunicarii, de ex. prin posta, este ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary am si eu doua intrebari, daca ma poate ajuta cineva... prima: se poate ca o firma sa-si dea muncitorii in somaj fara sa le ofere preaviz inainte? a doua: ... (vezi toată discuția)