avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita contract de leasing
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita contract de leasing

buna ziua,
detin o firma care are masini in leasing,zilele trecute,mi-a fost luata masina de cei de la recuperare ,este legal sau nu ,cum pot proceda sa-mi recuperez masina ?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 12:18, 8 Mai 2010
Trebuia sa fi fost somata ca aveti debite restante. Apoi trebuia sa va notifice rezilierea contractului.
V-au dat vreun act prin care se arata ca v-au ridicat masina? Vreun proces verbal?
Trebuie sa ii dati in judecata, in functie de ce acte v-au comunicat de la momentul in care nu ati mai achitat rate si pana acum. Precizati care sunt acele comunicari, corespondenta care v-au transmis-o.
Trebuie sa cititi contractul de leasing si o sa gasiti raspunsurile. Daca au luat-o cred ca nu ati platit ratele. Deci ca sa le recapatati trebuie sa incheiati un nou contract. DAca au fost ridicate bunurile inseamna ca vechiul contract de leasing a fost reziliat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate leasing auto neachitate hagiu petru hagiu petru nu am platit 2rate .dosarul este trimis la o firma de recuperatori.Se poate ajunge la o intelegere cu aceasta firma.Mai am 7 rate de platit (vezi toată discuția)
Recuperare masina in leasing de la firma in insolventa adriane1 adriane1 Salut la toata lumea, Am urmatoarea problema: In ianuarie 2010 am cerut deschiderea procedurii de insolventa pentru reorganizarea datoriilor. In acel ... (vezi toată discuția)
Recuperare abuziva? otilia_me otilia_me Buna seara. Sunt utilizatorul unei masini luate in leasing de la Porche Leasing. Datorita unor rate restante, acestia au reziliat unilateral contractul si au ... (vezi toată discuția)