avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare abuziva?
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare abuziva?

Buna seara. Sunt utilizatorul unei masini luate in leasing de la Porche Leasing. Datorita unor rate restante, acestia au reziliat unilateral contractul si au trimis un agent al unei firme de recuperare care mi-a luat masina doar pe baza unui proces verbal de predare-primire. Astazi am aflat ca, conform unei legi din aprilie 2009, nu au voie sa ridice masina fara un ordin judecatoresc, Imi puteti spune daca asta este valabil si in cazul meu? Si agentul firmei de recuperare nu trebuia sa aiba o imputernicire de la firma de leasing si in acelasi timp un act care sa ateste rezilierea contractului?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 07:36, 13 Martie 2010
Nu...doar daca erati chemata in Instanta pentru recuperarea ratei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate leasing auto neachitate hagiu petru hagiu petru nu am platit 2rate .dosarul este trimis la o firma de recuperatori.Se poate ajunge la o intelegere cu aceasta firma.Mai am 7 rate de platit (vezi toată discuția)
Somatie executare leasing auto Savagabi Savagabi In septembrie 2008,am achizitonat prin leasing auto un autoturism logan.Pana in luna mai 2009 am achitat toate ratele la zi ,dar din cauza situatiei economice ... (vezi toată discuția)
Leasing auto ferarumihaela ferarumihaela Buna ziua, cine ma poate ajuta cu o informatie si anume . Am un leasing pt un cap tractor.Nu am platit vreo 3 rate din cauza ca nu mai este de munca.Nu vor ... (vezi toată discuția)