avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... leasing auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

leasing auto

Buna ziua, cine ma poate ajuta cu o informatie si anume .
Am un leasing pt un cap tractor.Nu am platit vreo 3 rate din cauza ca nu mai este de munca.Nu vor sa-mi reesaloneze ratele .Contractul l-au reziliat .Acum vor masina.
Daca le dau masina mai platesc restantele cu care figurez la ei?multumesc
Si in ce conditii trebuie sa le predau masina?adica sa ii las sa mi-o ia ei prin recuperatori sau trabuie sa fiu de fata si sa semnez vreun proces verbal?
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 12:52, 4 Februarie 2010
Va recomand sa predati bunul finantat pe baza de proces verbal de predare primire si cu respectarea tuturor clauzelor din contract (evident daca acestea exista si creeaza obligatii pentru parti atunci cand intervine rezilierea unilaterala a contractului)
Dvs aveti de achitat ratele de leasing pana in momentul predarii bunului finantat plus eventualele penalitati.
Nu puteti fi obligata sa platiti anumite sume dupa ce opereaza rezilierea unilaterala.
Exista o practica ce s-a dovedit a fi abuziva prin care societatile de leasing, dupa ce recupereaza bunul solicita si plata ratelor pana la sfarsitul contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing mihaelamela mihaelamela buna seara va rog indrumatima si pe mine cum as putea anula rezilierea unui contract de leasing,am un renault symbol luat de la ei iar acum pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de leasing puiu_luca puiu_luca buna. am si eu o problema, si as vrea un raspuns de specialitate daca se poate. am ajuns in imposibilitatea de a pati ultimile trei rate de leasing la un ... (vezi toată discuția)
Sfat leasing urgent! ioval2003 ioval2003 Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: Neachitind ultimile rate la un leasing la o masina,am fost anuntata verbal ca mi s-a reziliat contractul si ca ... (vezi toată discuția)