avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SUBIECTE EXAMEN GREFIER ORGANIZATE DE CURILE DE APEL ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SUBIECTE EXAMEN GREFIER ORGANIZATE DE CURILE DE APEL ???

Buna seara
Ar putea sa imi spuna cineva despre subiectele la concursurile de grefier (nu ma refer la admiterea la SNG) ...as dori sa incerc luna viitoare la concursurile organizate de Curtea de apel pentru posturile de grefier cu studii medii(am finalizate studii superioare juridice )
De exemplu subiectele sunt clasice, grile? Proba practica la calculator in ce consta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters56041 , utilizator 22:44, 10 Mai 2010
Buna seara,
Si eu as dori sa aflu cate ceva despre subiectele date la concursurile pentru ocuparea posturilor vacante de grefier cu studii medii si grefier arhivar/registrator la nivelul Curtii de Apel Bucuresti, organizate in perioada noiembrie /decembrie 2008 (acestea au fost ultimele, din cate se pare).
m-ar interesa modul in care sunt formulate subiectele (gen sinteza, grile, intrebari ce necesita un raspuns scurt ori mai amanuntit etc).
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sng maria20 maria20 buna ziua. din cate am inteles si cei care au studii medi pot da examen pentru admitere la scoala nationala a grefierilor. cei cu studii medi vor studia un an, ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Post de grefier prin concurs iulianapaduret iulianapaduret Buna ziua! Am terminat facultatea de comunicare si relatii publice la ,,U.Danubius\\"Galati si acum urmez masterul la aceeasi universitate,specializarea ... (vezi toată discuția)