avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NECONSTITUTIONALITATEA DEZINCRIMINARII INSULTEI SI ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NECONSTITUTIONALITATEA DEZINCRIMINARII INSULTEI SI CALOMNIEI

Poate cineva sa-mi spuna data publicarii deciziei C.C in M.O. prin care s-a admis exceptia respectiva

Ce efecte poate produce intr-un recurs in conditiile unei achitari la Judecatorie pe temeiul dezincriminarii insultei si a calomniei
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:25, 17 Martie 2007
1. Monitorul Oficial nr. 104 din 12.02.2007
2. "Ramane cum am stabilit" - se va mentine solutia achitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta și calomnia - revalidate de ccr Patrick_ Patrick_ Iata comunicatul CCR din 29.04.2013, care anunta ultima isprava a „judecatorilor” CCR: [i]„[b]COMUNICAT – 29.04.2013[/b]... II. In ... (vezi toată discuția)
Calomnia Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Cunoşteam că art. 205,206,207 C.pen au fost reincriminate ca urmare a unei decizii de necunstituţionalitate a unei legi care dezincrimina insulta, calomnia ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie lilianaG lilianaG imi poate spune cineva daca insulta si calomnia sunt pedepsite? daca raspunsul este da, as putea actiona pe cineva in instanta daca am doar declaratiile ... (vezi toată discuția)