avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tva constructii 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tva constructii 2010

Buna ziua!Stie cineva daca exista vre-o facilitate la plata tva pentru achizitionarea materialelor de constructii ncesare pentru consolidare,reamenajare,mansardare locuinta? Lucrarile urmeaza sa fie facute in regie proprie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dumcaflo , utilizator 13:04, 11 Mai 2010
Stiu ca in 2009 la plata imp. pe cladiri, erai scutit de un anume procent pt. reabilitarea case. Pt. aceasta trebuia sa arati facturile de achizitie si nu mai stiu ce anume. Dute la Adimistratiila financiara de care apartine "casa" si intreabai.Sunt obligati sa iti raspunda cum sa procedezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie in regim de urgenta jon_ion jon_ion buna ziua.pentru un imobil care prezinta risc crescut in cazul unui cutremur fiind construit intre cele doua razboaie, grinzile putrede, tavanele dau sa cada ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cladiri dorels dorels Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca o cladire care detine certificat de performanta energetica conform legii nr. 372/2005, este scutita de ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare imobil felisana felisana Firma a achizitionat in anul 2008, un imobil construit in anul 1985 , la care a dedus tva. Ce optiuni am la vanzarea ei acum in anul 2012? 1. fara tva pot sa ... (vezi toată discuția)