avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Va rog sa-mi spuneti, pot sa depun revisalul fara sa completez nr.si seria carnetului de munca?
Am un angajat nou....care nu detine carnet de munca...iar eu trebuie sa depun revisalul, cel mult cu o zi inainte de inceperea activitatii, conform legii...
Cel mai recent răspuns: mary_24 , utilizator 09:50, 6 Mai 2010
Nu trebuie sa mentionati serie / numar carnet munca . Nu este camp obligatoriu !
spor
Multumesc mult mult:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca Ileana popa Ileana popa Buna ziua, Incepand cu 01.09.2010, scoala generala si-a pierdut personalitatea juridica- devenind structura la un liceu. Sunt secretarul scolii si intrebarea ... (vezi toată discuția)
Revisal mariusbordei mariusbordei Va rog sa ma ajutati cu o problema.Am trimis revisalul online si mi-am dat seama ca la un angajat in loc de \"Manolache\" am scris \"Manolahe\".Cum fac sa ... (vezi toată discuția)
Firme noi prin divizarea altei firme puideurs puideurs Bună ziua, Cum se procedează ( dpdv al CIM si ITM ) în cazul divizării unei firme în mai multe societăți ( în speță 4) ? În câte zile, de ... (vezi toată discuția)