avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscrierea corecta in carnetul de munca si actele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscrierea corecta in carnetul de munca si actele aditionale

Buna ziua. In primul rand as dori sa stiu daca in carnetul de munca se trec si sporurile (unii spun da, altii spun nu si chiar nu stiu cum este corect). Iar o alta intrebare ar fi cum se numeroteaza actele aditionale: ordine cronologica pt fiecare CIM (adica 1, 2, 3... pentru un CIM, 1, 2, 3, 4... pt urmatorul CIM)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:07, 6 Mai 2010
In carnetul de munca se trec sporurile cu caracter permanent.
Referitor la numerotarea contractelor si actelor aditionale; acest aspect tine de organizarea interna a societatii, deci nu are nicio importanta cum le numerotati
In carnetul de munca se opereaza sporurile cu caracter permanent
Numerotarea CIM + acte aditionale,este prevazuta de norme si tine strict de organizarea unitatii detinatoare a carnetului de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de sanctionare alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Avem un angajat pe care l-am cercetat disciplinar si am emis decizia de sanctionare (reducerea salariului de baza pe 3 luni cu 10%). Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Spor fidelitate zoe_ctb zoe_ctb Firma doreste sa constituie plata Sporului de fidelitate pt salariatii care au o vechime in munca in cadrul firmei de min 5 ani. Nu avem CCM. Cum procedam, ... (vezi toată discuția)
Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)