Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de salarii) sporul se acorda la nr de h suplimentare si nu la salariul de baza...iar nr de h suplimentare difera de la luna la luna datorita turelor de lucru...ar fi destul de greu ...ar trebui sa-l modific in fiecare luna...voi cum procedati?
In HG 500 se spune despre sporuri si cuantumul acestora,nu despre sporuri si suma aferenta acestora,adica puteti trece spor pt. munca suplimentara 75% din sal. de baza .
Nu am testat aplicatia,dar daca este asa,e aberant,acesta nefiind un spor cu caracter permanent. In carnetele de munca inregistram acest spor?Eu zic ca nu,acesta se evidentia doar pe statul de plata cand era cazul sa fie acordat.
pai la fel ar fi si la cel de noapte si cel de 100% pt munca in zilele libere si munca in zilele liber legal ...le acordam in schimb un spor de 10% permanent pt munca fara repaus saptamanal pe care da pot sa-l trec ca e fix ...
Intrebare revisal
alexandra24
stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Revisal
broscuta21
Buna dimineata.
Ma confrunt cu o situatie destul de dificila in ceea ce priveste noul Revisal. Am vazut ca acum te pun sa treci si ce sporuri iau oamenii. Eu ... (vezi toată discuția)