avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal HG nr. 500/2011 - cuantum sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal HG nr. 500/2011 - cuantum sporuri

Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de salarii) sporul se acorda la nr de h suplimentare si nu la salariul de baza...iar nr de h suplimentare difera de la luna la luna datorita turelor de lucru...ar fi destul de greu ...ar trebui sa-l modific in fiecare luna...voi cum procedati?
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 19:11, 4 Februarie 2015
Buna ziua. Noi trecem lunar in revisal suma orelor suplimentare,dar in CIM nu avem prevazut sporul de 75%,doar in RIN, trebuia sa-l trecem si in CIM?
Nu este necesar sa se mentioneze si in c.i.m. sporul pentru munca suplimentara, daca este mentionat in reg.intern.
freeelis a scris:

Nu este necesar sa se mentioneze si in c.i.m. sporul pentru munca suplimentara, daca este mentionat in reg.intern.

multumesc, am vazut ca in HG 500 scrie ca in revisal se trec sporurile care apar si in CIM si de asta m-am panicat putin, deoarece noi trecem spor de noapte si spor de week-end in cim dar orele suplimentare nu le-am mai trecut, in schimb le trecem ca si suma in revisal lunar. Sper sa fie bine cum procedem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare revisal alexandra24 alexandra24 stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Modificare functie alexandra24 alexandra24 Buna ziua, urmeaza sa modific functia unui salariat pt o perioda scurta de timp(4 zile) in cea de paznic (ii tine locul paznicului pt ca e in co) avand astfel ... (vezi toată discuția)
Revisal broscuta21 broscuta21 Buna dimineata. Ma confrunt cu o situatie destul de dificila in ceea ce priveste noul Revisal. Am vazut ca acum te pun sa treci si ce sporuri iau oamenii. Eu ... (vezi toată discuția)