avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare revisal

stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ca trebuie introduse doar cele fixe,ca hg spune "sporurile"neprecizand de ce natura sa fie ele,drept urmare se trec doar cele fixe care apareau in carnetul de munca,dar cum se lasa loc de interpretare...
a mai procedat cineva ca mine,adica a intodus doar sporurile fixe?
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
alexandra24, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandra24 , utilizator 08:43, 10 Octombrie 2011
adica sunt singura care a procedat asa,care am trecut doar sporurile fixe si pe celelalte varibile(noapte,ore suplimentare) nu ,cu toate ca beneficiaza de ele?
Scrie in HG nr.500/2011 despre introducerea sporurilor in termen de 90 de zile de la 01.08.2011 ... intr-adevar, nu se precizeaza ce fel de sporuri se introduc in REVISAL .. numai cele cu caracter permanent , dar si cele care sunt variabile ....
Eu procedez asa:
A) Sporurile cu caracter permanent se completeaza in Revisal

- spor de vechime totala n munca, spor pentru conditii grele, spor pentru conditii vatamatoare, spor pentru conditii toxice, etc

B) Sporurile cu caracter temporar sau sporadic se regasesc pe statul de plata

- spor de noapte, spor pentru ore suplimentare, etc.

adica spuneti ca ar fi trebuit sa le trec si pe cele variabile?acum ce fac ca am transmis revisalul deja? am procedat asa la spusele cuiva de la itm(nescrise) caruia desi i-am spus ca am introdus toate sporurile urmand sa le modific lunar pe cele variabile mi-a spus ca nu e bine asa sa le trec pe cele care sunt fixe care erau operate si in carnetul de munca ...problema e ce fac eu acum ca am transmis deja revisalul?
Daca ati trimis REVISAL-ul, asati-l asa .. nu este nimic incorect in ceea ce ati facut dvs ...

Alte discuții în legătură

Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)
Spor la salariu divele divele Daca se acorda un spor la salariu, care nu este permanent, cum se trece in revisalul nou? (vezi toată discuția)
Revisal-sporul de noapte lilianadnc lilianadnc Buna seara,inPotrivit art. 3 alin. lit.g. din HG nr.500/2011, privind registrul general de evidenta a salariatilor, registrul se completeaza in ordinea ... (vezi toată discuția)