avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Codul Familiei:Pastrarea numelui din timpul casatoriei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Codul Familiei:Pastrarea numelui din timpul casatoriei dupa divort?

Instanta a dispus desfacerea casatoriei,iar termenul de 30 zile se refera la perioade in care parata poate depune o cerere de apel.
Am deja o procura prin notariat,aceasta fiind facuta pt a o reprezenta in fata institutiilor publice,persoanelor fizice si juridice,birouri notariale,s.a. Este aceasta valabila in acest caz?
- Catre cine ,cum, formulez cerea?
- Unde o depun?
-Se platesc taxe?(Reclamantul nu a solicitat cheltuieli de judecata)
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:36, 6 Mai 2010
ce cerere?de apel?
:offtopic: Va rog sa continuati discutia in topicul unde ati inceput-o, oricum asa nu se intelege nimic.
Acest topic va fi inchis pentru ca e deschis desi discutia exista deja in alt topic.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul familiei:pastrarea numelui din timpul casatoriei dupa divort? plebeus plebeus La desfacerea casatoriei prin divort reclamantul,in lipsa paratei,a fost de acord ca aceasta sa pastreze numele dobandit prin casatorie.Parata are grave ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa divort intro zi macul rosu macul rosu eu si sotul meu am hotarat sa divortam .nu avem copii si vrem sa divortam cat mai repede .suntem amandoi de acord .se poate la notar ????? cum sa procedam ... (vezi toată discuția)
Divort prin acordul partilor ileana1 ileana1 am o prietena plecata in Anglia,sotul ei este tot acolo;nu mai sunt impreuna,stau de ceva vreme separat;nu au copii,nu au bunuri de impartit.Vor sa ... (vezi toată discuția)