avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale organizare tombola
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

organizare tombola

O societate comerciala, mai exact FARMACIE, organizeaza o tombola. Premiul cel mare consta intr-o excursie, si celalte premii in bani. Regulamentul de organizare al acestei tombole..trebuie inregistrat undeva? la notar? sau in alta parte? sau e suficient sa fie semnat si stampilat de adm. farmaciei? daca ma puteti ajua cumva cu o solutie....Multumesc

Alte discuții în legătură

Actiuni publicitare Iuliana Preda Iuliana Preda Buna, As avea nevoie de niste informatii cu privire la organizarea unei tombole la o societate comerciala. Cine poate efectua sigilarea urnelor la inceptul ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cheltuielilor cu premiile de tombola stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am o nelamurie... O soc. com. organizeaza diverse campanii promotionale in cadrul carora organizeaza tombole si ofera bani, in bani sau in natura. ... (vezi toată discuția)
Organizare tombola ionut.braharu ionut.braharu Buna ziua, Sunt Intreprindere individuala si am un magazin second hand; vreau sa organizez o tombola cu un singur premiu in valoare de maxim 200 ron, premiu ... (vezi toată discuția)