avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ani de vechime!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ani de vechime!

Am un unchi care a fost dat afara acum 5 luni.A auzit un zvon ca ,pentru a a-si continua vechimea in munca,trebuie sa plateasca lunar contributii(CASS,etc),chiar daca nu este angajat.Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: LeeAna , utilizator 14:41, 25 Martie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
incheie contract cu casa judeateana de pensii, isi plateste contributiile; acelasi lucru il poate face si la casa de asigurari de sanatate ... poate o sa aiba nevoie si de medic vreodata si daca nu plateste lunar apoi ...
~ Conținut șters la cerere ~
Pensionare anticipata...peste 10 ani :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii sociale dupa somaj brezan brezan Buna ziua. La sfarsitul lunii octombrie mi se termina perioada de somaj.Nu am gasit loc de munca si as dori sa cotizez in continuare pentru pensie. Va rog ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari de sanatate c.mihaela c.mihaela Imi poate spune cineva care sunt pasii de urmat in cazul in care esti demis si doresti sa-ti platesti singur contributia la asigurarile de sanatate (si ... (vezi toată discuția)
Pensie facultativa (asigurare in sistemul public) DAN P DAN P As dori sa ma inscriu facultativ in sistemul public de pensii si as dori sa stiu cat platesc la valoarea de venit asigurat (10.5 sau 31.3) (vezi toată discuția)